İstanbul 5 Şubesi

İSTANBUL'DAN HATAY'A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Bu yıl öğretmenler günü hediyelerimizi üyelerimizden gelen talep doğrultusunda Hatay'da ki meslektaşlarımıza ulaştırdık.

Şube Başkanımız Yusuf Sabaz , Avcılar İlçe Başkanımız Ferhat Kurt , Beylikdüzü İlçe Başkanımız Sefa Kaya ve Esenyurt İlçe Başkanımız Tarkan Atmaca'nın katılımıyla gerçekleşen hediye takdimine Hatay Eğitim-Bir-Sen Şube  Başkanımız  İsmail Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleride eşlik etti.

Hediye takiminde konuşan Şube Başkanımız Yusuf Sabaz şunları söyledi ;

 Tüm Türkiye 'yi sarsan, acıya boğan, asrın felaketi olarak kayıtlara geçen bir deprem hadisesinin üzerinden 10 ay geçti. Yaraları sarmak, acıları hafifletmek amacıyla devlet ve millet elbirliğiyle seferber oldu. 

Ve tabi ki bu süreçte bölgede en önemli sorumluluk her zaman olduğu gibi çok kıymetli meslektaşlarımıza, vefakar, cefakar öğretmen arkadaşlarımıza düşmüştür. 

Çünkü onlar sadece müfredata bağlı bir eğitim programını uygulamakla değil, aynı zamanda bölgenin psikolojik olarak ta hazırlanması, kalkınması için gerekli azim ve kararlılığı göstererek toplumun öncüleri olmuşlardır. 

Şartlar ne kadar zor olursa olsun, her zaman bir umut olduğu inancıyla bulundukları ortamı umutsuzluk ikliminden arındırarak gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden gayret gösteren, yaşanan acıları unutturmak için çabalayan değerli meslektaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyor , iyi ki varsınız öğretmenim diyoruz. 

Ve bu vesileyle bu yıl ki öğretmenler günü hediyelerimizi üyelerimizden gelen taleple " Hediyemiz Hediyeniz Olsun Öğretmenim " diyerek Hatay 'da ki meslektaşlarımıza ulaştırmının sevincini yaşıyor, hediyelerini bağışlayarak haklarından feragat eden İstanbul 5 Nolu Şubemizin değerli üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.