İstanbul 5 Şubesi

BEYLİKDÜZÜ İLÇEMİZDE ÜYEMİZ OKUL KURUM MÜDÜRLERİYLE BİRARAYA GELDİK

Beylikdüzü  İlçe Temsilciliğimiz tarafından üyemiz Okul – Kurum Müdürlerine  yönelik düzenlenen teşkilat buluşmamızı gerçekleştirdik.  

Beylikdüzü İlçe Başkanımız Ekrem Bakırtaş’ın konuşmasıyla başlayan program Şube Başkan Yardımcısı Adem Özel , Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın konuşmalarıyla devam etti.

Beylikdüzü  İlçe Başkanımız Ekrem Bakırtaş  programa katılan üyemiz Okul – Kurum Müdürlerine  katılımlarından teşekkür ederek konuşmasına başladı. Sendikal gündem , teşkilat mensuplarının talepleri , ve 5.Dönem Toplu Sözleşme sürecindeki taleplerimizle ilgili değerlendirmelerde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Şube Başkan Yardımcısı Adem Özel , sendikal gündeme dair görüş ve önerilerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı , Beylikdüzü özelinde eğitim gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz toplantıya katılan üyemiz Okul-Kurum Müdürlerine , toplantının tertip edilmesinde emeği geçen İlçe Yönetim Kurulu , İlçe Kadın Komisyonu Üyelerine ve İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş’a  teşekkür ederek konuşmasına başladı. 5.Dönem Toplu Sözleşme süreci , eğitim ve sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak konuşmasına devam etti.

Yusuf Sabaz , Geleceğin ihya ve inşasında eğitimin yeri ve eğitime bakışımız sadece sınırlarımızla ölçülü değildir . Bizim gayemiz insan öznesinin gereğini yerine getirerek sınırlar ötesinde bir çok mağdur ve mazluma elimizi uzatmaktır. Biz sendikacılığı insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır hadisine iman etmiş bir şuurla icra etmekteyiz. Onun için bize ve bu salonda bulunan siz değerli Okul – Kurum Müdürlerimize önemli sorumluluklar düşmektedir dedi.

Eğitim ve sendikal gündeme dair güncel konular üzerinde durarak görüş , düşünce ve önerilerini ifade eden Yusuf Sabaz , sendikal söylem ve eylemlerimizi dayandırdığımız kaynağımız kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın kuruluş manifestosudur. Biz ilke ve prensiplerimizi gündelik konkjonktürel gelişmelere göre değil , nehirler düşlerim göl kenarında vizyonuyla merkezine insanı alan ve insana dair eylemlerin peşinde koşan bir teşkilat olarak belirlemekteyiz diyerek sözlerini tamamladı.Beylikdüzü İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen üyemiz Okul – Kurum Müdürleri toplantısı soru cevap bölümüyle sona erdi.