İstanbul 5 Şubesi

SİLİVRİ TEŞKİLAT BULUŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Silivri İlçe Temsilciliğimiz tarafından İşyeri Temsilcileri ve Okul – Kurum Müdür Yardımcılarına yönelik düzenlenen teşkilat buluşmamızı gerçekleştirdik.  

5.Dönem Toplu Sözleşme sürecini anlatan video gösterimi ile başlayan program İlçe Başkanı Emrah Erdoğan , Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz ‘ın konuşmalarıyla devam etti.

Silivri İlçe Başkanımız Emrah Erdoğan programa katılan İşyeri Temsilcileri ve Okul – Kurum Müdür Yardımcılarına katılımlarından teşekkür ederek konuşmasına başladı. Sendikal gündem , teşkilat mensuplarının talepleri , ve 5.Dönem Toplu Sözleşme sürecindeki taleplerimizle ilgili değerlendirmelerde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven teşkilat buluşmalarının önemine vurgu yaparak , bu tür toplantıların üyelerimizle iletişim ve istişare içerisinde olmamızı sağladığını ifade etti. Teşkilatlanma açısından İşyeri Temsilcilerimize  ve Okul – Kurum Müdür Yardımcılarımıza önemli sorumluluklar düşmektedir dedi. Sendikal gündem ve teşkilatlanma ile ilgili görüş ve önerilerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz toplantıya katılan İşyeri temsilcilerimize ,Okul-Kurum Müdür Yardımcılarımıza , toplantının tertip edilmesinde emeği geçen İlçe Yönetim Kurulu , İlçe Kadın Komisyonu Üyelerine ve İlçe Başkanı Emrah Erdoğan’a  teşekkür ederek konuşmasına başladı. 5.Dönem Toplu Sözleşme süreci , eğitim ve sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak konuşmasına devam etti.

Yusuf Sabaz , eğitim ve sendikal gündeme dair güncel konular üzerinde durarak görüş , düşünce ve önerilerini ifade ettiği bir konuşma gerçekleştirdi. Sendikal söylem ve eylemlerimizi dayandırdığımız kaynağımız kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın kuruluş manifestosudur. Biz ilke ve prensiplerimizi gündelik konkjonktürel gelişmelere göre değil , nehirler düşlerim göl kenarında vizyonuyla merkezine insanı alan ve insana dair eylemlerin peşinde koşan bir teşkilat olarak belirlemekteyiz dedi.

Yusuf Sabaz , Ülkemizin ve İslam aleminin geleceğini şekillendiren en belirleyici unsur olarak eğitimi gören sendikamız , yüklendiği misyonun her zaman farkında olmuştur. Ve misyonla sadece sınırlarımızı değil , sınırlar ötesi bir çok mağdur ve mazluma elini uzatarak kuruluş gayesindeki insan öznesinin gereğini yerine getirmektedir diyerek sözlerini tamamladı.

Silivri İlçe Temsilciliği Teşkilat Toplantısı sorulan soru ve önerilerin değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.