İstanbul 5 Şubesi

BÜYÜKÇEKMECE TEŞKİLAT BULUŞMAMIZDA ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK

Büyükçekmece İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen Büyükçekmece Teşkilat Buluşması Şehit Münir Alkan Fen Lisesinde gerçekleştirildi.

Büyükçekmece İlçemizdeki Okul – Kurum Müdür , Müdür Yardımcıları , İşyeri Temsilcileri ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen program Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı , daha sonra sırasıyla 5.Dönem Toplu Sözleşme sürecini anlatan video gösterimi , Büyükçekmece İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın konuşmalarıyla devam etti.Toplantıya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Albayrak , Şube Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen , Çatalca İlçe Başkanı Mesut Bebek’te katıldı.

Büyükçekmece İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz , toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederek başladığı konuşmasında , İlçe Temsilciliği olarak yapılan ve yapılması planlanan etkinlik ve faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyükçekmece İlçe Teşkilatı olarak üyelerimizle sürekli iletişim ve istişare halinde olmaya gayret ettiklerini ifade eden Hakan kavuzkoz , sendikamızın söylem ve eylemlerinin tüm öğretmenler odalarında , okul panolarımızda yer bulup gündem oluşturması noktasında  İşyeri Temsilcilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir dedi.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz toplantıya katılan tüm üyelere , toplantının tertip edilmesinde emeği geçen İlçe Yönetim Kurulu , İlçe Kadın Komisyonu Üyelerine ve İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. 5.Dönem Toplu Sözleşme süreci , eğitim ve sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak konuşmasına devam etti.

Yusuf Sabaz , Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğinin farkında olmakla beraber , büyüyen Türkiye’nin büyüyen pastasından payımıza düşeni talep ettiğimiz bir toplu sözleşme sürecini geride bıraktık . Kimilerince manipüle edilmeye çalışılan bir süreçte sendikamızın duruşu ve görüşü netti. İşte bu netliği biz size , sizlerde bulunduğunuz , görev yaptığınız Okul ve Kurumlardaki üyelerimize aktarmalısınız dedi.

Kuruluş manifestomuzun öznesini oluşturan insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır hadisine iman etmiş bu teşkilatın mensupları dün nerede durmuşsa bugünde orada durmaktadır. Dün hakkın ve hakikatın yanında konumlanan bu teşkilat bugünde aynı değerleri , aynı sorumluluk bilinciyle , tüm eylem ve söylemlerinde ön planda tutmaktadır diyerek görüşlerini ifade etti.

Toplantı üyelerden gelen soru ve önerilerin Şube Başkanı Yusuf Sabaz ve İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.