İstanbul 5 Şubesi

AVCILAR İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZLE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Avcılar İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen toplantı  Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

5.Dönem Toplu Sözleşme sürecini konu edinen video gösterimi ile başlayan program sırasıyla Avcılar İlçe Başkanı Özkan Çaylak ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın konuşmalarıyla devam etti.

Avcılar İlçe Başkanı Özkan Çaylak konuşmasına  , davetimize icabet edip katılım sağlayan işyeri temsilcilerimize teşekkür ederim diyerek başladı. İşyeri Temsilciliğinin önemli bir görev olduğunu ve bu görev esnasında karşılaştığınız sorun ve sıkıntıların çözüm noktası Avcılar İlçe Temsilciliği ve 5 Nolu Şube’dir dedi.

Özkan Çaylak , Avcılar ilçemizde istişarenin ve bu istişare neticesinde ortaya çıkacak olan değerlendirmelerin sahaya yansımasında, İlçe Teşkilatımızın en üst kademesinden en alt kademesine kadar herkese büyük ve önemli sorumluluklar düşmektedir diyerek sözlerini sürdürdü.

Özkan Çaylak konuşmasını , İlçe Temsilciliği olarak yapılacak ve yapılması planlanan etkinlik ve faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerini , güncel üye sayıları ve hedeflenen sayılar üzerindeki görüş , düşünce ve önerilerini sıralayarak sonlandırdı.

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz , bugün burada bulunmamızı sağlayan ve bu toplantıyı organize eden Avcılar ilçe yönetimime ve Şube Başkan Yardımcımız Tayfun Özyolcu’ya teşekkür ederim dedi. Yusuf Sabaz konuşmasında 5.Dönem Toplu Sözleşme sürecinde yaşananlarla ilgili ve malum taraflar tarafından çarpıtılmaya çalışılan konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Yusuf Sabaz , İşyeri Temsilcilerimiz sendikamızın isimsiz kahramanlarıdır. Çünkü bir ilçenin en uç köşesindeki okulda sendikal ve eğitim gündemine dair o korumdaki çalışmaları ve sendikal bilgi ve bildirileri üyelerimize aktarmak gibi önemli bir görevi ifa ve icra etmektedirler , o nedenle bizim için İşyeri temsilcilerimiz sendikamızın uçbeyleridir dedi. Yusuf Sabaz konuşmasını eğitim ve sendikal gündeme dair görüş , düşünce ve önerilerini ifade ederek tamamladı.

Avcılar İlçe Temsilciliği Okul-Kurum İşyeri temsilcileri istişare ve değerlendirme toplantısı soru cevap bölümüyle sona erdi.