İstanbul 5 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube 'den Üylerine " DÖNÜŞÜMCÜ LİDERLİK ve KURUMSAL BAŞARI " Eğitimi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubeye bağlı ilçelerde görev yapan Eğitim-Bir-Sen üyesi Okul-Kurum Müdürlerine yönelik düzenlenen eğitim programı Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz ' ın konuşmasıyla başlayan etkinlik Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sosyopark Müdürü- Öğretim Üyesi Dr.Ahmet Avcı 'nın " DÖNÜŞÜMCÜ LİDERLİK ve KURUMSAL BAŞARI " konulu sunumuyla devam etti. 

Yusuf Sabaz konuşmasında görev ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve tüm Eğitim-Bir-Sen' li Okul-Kurum Yöneticilerininde aynı sorumluluk ve istikamette hareket ettiğini etmesi gerektiğini ifade etti. 

Yusuf Sabaz; Ülke olarak, İslam milleti olarak zor ve çetin bir süreçten geçildiğini ve bu şartlar altında görev ve sorumluluk alanlarımızı en iyi şekilde değerlendirip geleceği kurma çabası içerisinde yer almalıyız, ben bu salonda bulunan ve bugün buraya gelemeyen tüm üyemiz Okul-Kurum İdarecilerinin aynı bilinç ve düşünceyle hareket ettiklerini sahadaki çalışma ve gezilerimizde görüyorum dedi.

Sendikal, Eğitim ve Siyasi gündeme dair görüş, düşünce ve önerilerini ifade eden Sabaz, konuşmasını programa katılan Okul- Kurum Yöneticilerine , programda emeği geçenlere  ve programın sahibi Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Erol Battal Akademisi Komisyonu Üyelerine teşekkür ederek tamamladı. 

Program Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sosyopark Müdürü-Öğretim Üyesi Dr.Ahmet Avcı 'nın " DÖNÜŞÜMCÜ LİDERLİK ve KURUMSAL BAŞARI " konulu sunumuyla sona erdi.  

Program sonunda eğitime katılan Okul-Kurum İdarecilerine Katılım Belgesi takdim edildi.