İstanbul 5 Şubesi

Genel Başkanımızın Katılımıyla Yeni Şube Hizmet Binamızın Açılışını Gerçekleştirdik

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube olarak yeni Şube hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik.

Genel Başkanımız Ali YALÇIN’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılış programımıza Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka AYDIN , Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Mükremin KÖSE , 2 Nolu Şube Başkanı Rıfat KAVAK , 3 Nolu Şube Başkanı Erol ERMİŞ , 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ , 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ , Avcılar , Beylikdüzü , Büyükçekmece , Çatalca , Esenyurt , Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürleri , Şube Müdürleri , Sendikamızın Şube Yönetim Kurulu Üyeleri , Kadın Komisyonu Üyeleri , İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle çok sayıda davetli katılmıştır.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış  programı  Şube Başkanı Yusuf SABAZ’ın açılış konuşması , Genel Başkan Ali YALÇIN’ın konuşmaları ve dua ile  yapılmıştır.

Şube Başkanı Yusuf SABAZ  programa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. 5 Nolu Şubenin üyelerimizin kullanımı için güzel bir mülke sahip olduğunu ve  emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Genel Başkan Ali YALÇIN , Ankara’da bir apartman dairesinin 5’inci katında Memur-Sen’imize bağlı tüm sendikalarımızın kullandığı , evraklar için  her bir sendikamıza bir göz çekmece tahsis edilen günlerden , bugün şubelerimizin kendi mülklerinde sendikal çalışma yürüttüklerini görüyor olmak çok anlamlı ve önemlidir dedi.

Ali YALÇIN ; Emeği geçenleri bir kez daha tebrik ettiğini , bu sendikanın bugünlere ulaşmasında katkısı ve faydası olan herkese teşekkür ederek konuşmasının sonlandırdı.