İstanbul 5 Şubesi

İkinci Şube Divan Toplantımızı Gerçekleştirdik

İlkini 10 Aralık 2018 tarihinde Avcılar öğretmenevinde gerçekleştirdiğimiz Şube Divan Toplantımızın ikincisini Şehit Fethi Sekin Öğretmenevinde icra ettik.

Şube Yönetim Kurulu , Denetleme Kurulu , Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleriyle ilçe yönetimleri ve kadın komisyonlarımızın katıldığı şube divan toplantısına Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Mükremin Köse başkanlık etti.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz açılış konuşmasında ; 5’inci olağan kongre sürecinde bir sloganımız vardı , şubeyi beraber yöneteceğiz dedik ve her ay gerçekleştireceğimiz divan toplantılarımızla şubemizin tüm zorunlu organları , ilçe teşkilatlarımız , kadın komisyonlarımız ve Genç Memur-Sen’imizle bir birliktelik ve güzel bir sinerji ortamı sağlayacağımıza olan inancım tamdır dedi.

Yusuf Sabaz ; güncel meseleler üzerine değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasına şube olarak iki ay gibi kısa bir sürede yapılan ve yapılacak olan , hedeflenen etkinlik , faaliyetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak devam etti.

Eğitim ve sendikal gündemle ilgili görüş ve düşüncelerini ifade eden Yusuf Sabaz , zorlukların üstesinden gelecek bilgi , birikim ve inanca sahip olduklarını söyleyerek konuşmasına devam etti.

Yusuf Sabaz ; Şube Divan Toplantısına katılan tüm katılımcılara , özellikle bugün aramızda olan ve toplantımıza başkanlık eden Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Mükremin Köse’ye teşekkür ederim diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Şube Divan Toplantısı İlçe temsilciliklerimizin yapmış olduğu faaliyetler , hedeflenen etkinlik , faaliyet ve 15 Mayıs sendika mutabakatı üye sayılarının sunumuyla devam etti.

Denetleme Kurulu Raporunun Denetleme Kurulu Üyesi Levent Honçe tarafından okunması , motif kartla ilgili Şube Başkan Yardımcısı ( Mali İşler ) Musa Taçkın’ın yapmış olduğu sunumla divan toplantısı sona erdi.

Toplantı sonunda Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube’ya katkılarından dolayı Şube Başkan Yardımcısı ( Eğitim ve Sosyal İşler ) – Şube Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın ve Mehmet Nasır Bozdağlı’ya plaket takdimi yapıldı.