İstanbul 5 Şubesi

Küçükçekmece İşyeri Temsilcileri Eğitim Toplantısı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

Küçükçekmece ilçe temsilciliğimiz tarafından tertip edilen işyeri temsilcileri eğitim toplantısı Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti.


 Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Ağaca ve Şube Başkan Yardımcısı – Şube Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın’ın konuşmalarıyla başlayan toplantı Şube Başkanı Yusuf Sabaz ‘ın hitabıyla devam etti.

  Yusuf Sabaz ; Öncelikle bu toplantıyı organize eden Küçükçekmece ilçe teşkilatımıza , kadın komisyonumuza ve ilçe başkanımız Mustafa Ağaca’ya ,ayrıca bu toplantıyı önemseyip katılım gösteren siz değerli işyeri temsilcilerimize teşekkür ederim dedi.


 Konuşmasında eğitim ve sendikal gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yusuf Sabaz , bugüne kadar zorlukların üstesinden azim ve sebatla geldiklerini , bugünden sonrada aynı kararlılık ve özveriyle yollarına devam edeceklerini söyledi.

  Yusuf Sabaz ; Bizim sendikacılık anlayışımız merhum Mehmet Akif İnan sendikacılığıdır. Bizim sendikacılığımızda dostluk vardır , vefa vardır, kardeşlik vardır. Ve bu ilkeler üzerinden bugüne kadar hakkın rızasının halkın rızasında aranması gerektiğine inanmış bir teşkilat olarak hep doğruları , inandıklarımızı haykırdık , bu duruşumuzla insanların emekleri üzerinden ideoloji ve anarşi kıskacında sendikacılık yapanlara karşı yeni bir yol , yeni bir yöntem , yeni bir söylemle bir duruş sendikacılığı sergiledik diyerek görüşlerini ifade etti.

  Küçükçekmece işyeri temsilcileri eğitim toplantısı Şube Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma ) Yusuf Güven’in eğitim sunumuyla sona erdi.