İstanbul 5 Şubesi

Üyelerimizden Aldığımız Güçle Kazanımlarımızı Büyüttük

Avcılar İlçemizdeki Üyemiz Okul-Kurum Müdür yardımcılarıyla biraraya geldik. 

Avcılar öğretmenevinde gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıya Şube Başkan Vekili Bünyamin Çelik , Esenyurt İlçe Başkanı Resul Aydoğan , Avcılar ilçe ve Kadın Komisyonu Üyeleri katıldı. 

Avcılar İlçe Başkanımız Sinan Okumuş ve Şube Başkan Vekili Bünyamin Çelik’in selamlama konuşmalarıyla başlayan programda, Şube Başkanımız Celal Demirci ; eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Eğitim gündemiyle ilgili değerlendirmede eğitim yöneticilerinin sorun ve beklentileriyle ilgili konuşan Celal Demirci , Genel Merkez tarafından hazırlanan TEOG raporuyla ilgilide görüş ve düşüncelerini ifade etti. 

Toplu Sözleşme masasında elde edilen kazanımlarla ilgilide düşüncelerini ifade eden Celal Demirci , kararlı mücadele ve güçlü kazanımlar elde edebilmek için örgütlü olmanın önemine dikkat çekerek , üyelerimizden aldığımız güçle kazanımlarımızı büyüttüğümüzü söyledi. 

Yetkili Sendika olarak sorunlardan beslenen değil , kararlı adımlarla sorunların çözümüne odaklanan ve sorunları çözen anlayışla sendikacılık yaptıklarını ifade eden Celal Demirci , konuşmasını toplantının organizasyonunda emeği geçen Avcılar İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Sinan Okumuş’a teşekkür ederek tamamladı. 

Program üyelerden gelen soru,görüş , öneri ve temennilerin Şube Başkanımız tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.