İstanbul 5 Şubesi

Kazanımlarımızı Kazanca Dönüştürmeliyiz

Şube Başkanımız Celal Demirci Beylikdüzü ilçemizdeki üyemiz Okul-Kurum Müdür yardımcılarıyla biraraya geldi. 

Beylikdüzü İlçe Teşkilatımız tarafından tertip edilen toplantıya Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız , Şube Başkan Vekili Bünyamin Çelik , Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Adem Özel , Avcılar İlçe Başkanı Sinan Okumuş , Büyükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Albayrak , Esenyurt İlçe Başkanı Resul Aydoğan , Beylikdüzü Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen , Beylikdüzü İlçe ve Kadın Komisyonu üyeleriyle birlikte üyemiz Okul-Kurum müdür yardımcıları katıldı. 

Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda Şube Başkanımız üyelere, eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili düşüncelerini ifade eden bir konuşma gerçekleştirdi . 

Eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili görüş , düşünce ve önerilerini paylaşan Celal Demirci , sendika olarak Toplu Sözleşme masasında elde ettiğimiz kazanımları kazanca dönüştürmemiz gerektiğinin altını çizdi. 

Konuşmasını üyelerden gelen soru , görüş , öneri ve taleplerin değerlendirilmesiyle sonlandıran Celal Demirci , programın organizasyonunda emeği geçen Beylikdüzü İlçe Teşkilatına ve İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş’a teşekkür etti.