İstanbul 5 Şubesi

ŞUBEMİZ KASIM AYINI ZİRVEDE KAPATTI

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube üye kayıt çalışmaları kapsamında  Eğitim-Bir-Sen şubeleri arasında Kasım ayı içerisinde kaydetmiş olduğu 170 yeni üye kaydıyla Türkiye 1.incisi oldu. 

Şube Başkanımız Yusuf SABAZ bu başarıyla ilgili bir açıklama yayınlayarak emeği geçen , çaba gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı. 

Yaklaşık bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgınla mücadele içerisindeyiz. Okulların kapandığı , Sendikaların,  Sivil Toplum Kuruluşları'nın  faaliyet, etkinlik ve saha çalışmalarını durdurduğu bir zamana şahitlik ediyoruz. Online eğitimler, online faaliyet ve toplantılarla bu süreci atlatmaya çalışan tüm paydaşlarımız gibi bizlerde üyelerimizin soru, görüş, öneri ve şikayetlerini sahada  fedakâr bir şekilde görev yapan teşkilat mensubu arkadaşlarımızın gayretli çalışmalarıyla çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Zor ve bir o kadarda meşakkatli bir sürecin içerisinde hem gündemi takip etmek, hem de sendikal manada sahada varlığını hissettirmek güçlü bir teşkilat birlikteliğiyle mümkün olmaktadır. Güven ve istikrarın adresi olarak Kasım ayı içerisinde kaydettiğimiz ve bizi Türkiye 1.cisi yapan 170 yeni üye sendikal güvenin, sendikal duruşun yansımasıdır. Bizi bu güvene layık gören tüm üyelerimize,  İşyeri Temsilcilerimize , Sendikamızın çeşitli organlarında görev yapan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve sendikamıza teveccüh göstererek  aramıza yeni katılan tüm eğitim çalışanlarımıza  teşekkür eder , bu  süreçte ebediyete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımıza bir kez daha cenabı Allah'tan rahmet dilerim.