İstanbul 5 Şubesi

BİZ İLKE VE PRENSİPLERİMİZİ GÜNDELİK KONJONKTÜREL GELİŞMELERE GÖRE BELİRLEMİYORUZ

Şube Başkanımız Yusuf Sabaz Avcılar İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen İşyeri Temsilcileri ve Okul – Kurum Müdür Yardımcıları toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Avcılar İlçe Temsilciliğimiz tarafından Haseki Koleji’nde gerçekleştirilen toplantıya Şube Başkan Yardımcısı Tayfun Özyolcu , Avcılar İlçe Yönetimi  ve Kadın Komisyonu , İşyeri Temsilcilerimiz ve Üyemiz Okul – Kurum Müdür Yardımcıları katıldı.

Avcılar İlçe Başkanı Özkan Çaylak’ın konuşmasıyla başlayan program 5.Dönem Toplu Sözleşme sürecini anlatan video gösterimiyle devam etti. Avcılar İlçe Başkanı Özkan Çaylak yapmış olduğu konuşmasında sendikal faaliyet , etkinlik ve güncel üye sayıları ile hedeflenen üye sayıları üzerinden genel bir değerlendirmede bulundu.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz , konuşmasına toplantıyı organize eden Avcılar İlçe Teşkilatına ve toplantıya katılan üyemiz İşyeri Temsilcileri ile Okul – Kurum Müdür Yardımcılarına teşekkür etti. Yusuf Sabaz , Geleceğin ihya ve inşasında eğitimin yeri ve eğitime bakışımız sadece sınırlarımızla ölçülü değildir . Bizim gayemiz insan öznesinin gereğini yerine getirerek sınırlar ötesinde bir çok mağdur ve mazluma elimizi uzatmaktır. Biz sendikacılığı insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır hadisine iman etmiş bir şuurla icra etmekteyiz. Onun için bize ve bu salonda bulunan siz değerli işyeri Temsilcilerimize ve  Okul – Kurum Müdür Yardımcılarımıza  önemli sorumluluklar düşmektedir dedi. Eğitim ve sendikal gündeme dair güncel konular üzerinde durarak görüş , düşünce ve önerilerini ifade eden Yusuf Sabaz , sendikal söylem ve eylemlerimizi dayandırdığımız kaynağımız kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın kuruluş manifestosudur. Biz ilke ve prensiplerimizi gündelik konjonktürel gelişmelere göre değil , nehirler düşlerim göl kenarında vizyonuyla merkezine insanı alan ve insana dair eylemlerin peşinde koşan bir teşkilat olarak belirlemekteyiz diyerek sözlerini tamamladı.