Silivri İlçe Temsilciliğimiz tarafından düzenlenen programda Silivri İşyeri Temsilcilerimizle biraraya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk.

Şube Başkanımız Celal Demirci , Şube Başkan Yardımcıları Adem Özel ve Barbaros Doğan’ın katıldığı program Silivri İlçe Başkanımız Yusuf Güven’in açılış konuşmasıyla başladı.

Yusuf Güven’in konuşmasının akabinde İşyeri temsilcilerimize hitap eden Şube Başkanımız Celal Demirci , sendikal çalışmalar ve eğitim gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
.jpg)
Celal Demirci ; 15 Mayıs’ın sendikalar için çok önemli bir tarih olduğunu ifade ederek , Silivri’de elde ettiğimiz yetkiyi devam ettirmemizin önemine vurgu yaptı.

İşyeri Temsilcilerimizin sendikamız görev tanımı açısından çok önemli olduğunu söyleyen Celal Demirci , sendikal çalışmalarla ilgili değerlendirme de bulunarak , gündemi ilişkin görüş ve düşüncelerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Program İşyeri Temsilcilerimizden gelen soru,görüş , öneri ve temennilerin Şube Başkanımız tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.