Geçen yıl siyasi konjonktürün gölgesinde 3 üye farkla kaybettiğimiz yetkiyi 152 üye farkıyla yeniden geri alarak Büyükçekmece 'de de yetkide istikrar dedik.
2025 Yılı Yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında Büyükçekmece ilçemizde , yeni bir ekip , yeni bir heyecan ve güzel bir sinerji ortaya koyan, emek ve gayretle , sahayı kuşatarak , vakti kuşanarak , durmadan çalışan teşkilatımızın öncülüğünde 866 üyeyle yetkiyi geri aldık.
Hak , emek ve özgürlük mücadelesinin öncüsü olan teşkilatımızı Büyükçekmece 'deki bu başarısından dolayı Şube Başkanımız Yusuf Sabaz şunları ifade etti ; yoğun ve yorucu bir sürecin ardından bu başarıda emeği geçen başta ilçe başkanımız Sinan Bilgin'e , Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Albayrak 'a , İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize , Kadın Komisyonumuza , Genç Memur-Sen teşkilatımıza , sendikamızın uç beyleri olan İş Yeri Temsilcilerimize , üyemiz okul - kurum yöneticilerimize ve her daim yanımızda olan üyelerimize teşekkür ederim dedi.