İstanbul 5 Şubesi

BÜYÜKÇEKMECE İLÇEMİZDE İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ VE ÜYEMİZ MÜDÜR YARDIMCILARIYLA BİRARAYA GELDİK

Büyükçekmece İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen İşyeri Temsilcileri ve Üyemiz Okul – Kurum Müdür Yardımcıları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya Büyükçekmece İlçemizde ki uç beylerimiz olan İşyeri Temsilcilerimiz ve Okul – Kurum Müdür Yardımcılarının yanı sıra Şube Başkan Yardımcısı – Şube Sekreteri  Adem Özel , Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Albayrak , Çatalca İlçe Başkanı Mesut Bebek , Büyükçekmece İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz ve İlçe Yönetim Kurulu katıldı.

Büyükçekmece İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantı Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın konuşması ve sorulan soruların Şube Başkanımız tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.

Eğitim ve Sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Yusuf Sabaz , toplantının organize edilmesinde emeği geçen Büyükçekmece İlçe Teşkilatına ve İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz’a teşekkür etti. Şubemiz sınırları içerisindeki Okul – Kurum Müdürlerimizle çok verimli toplantılar icra ettiklerini ifade eden Yusuf Sabaz , Okul – Kurum ziyaretlerinin yanı sıra öğretmenler odası ziyaretlerine  de devam edeceklerini söyledi. Büyükçekmece İşyeri Temsilcileri ve Üyemiz Okul – Kurum Müdür Yardımcıları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın  Gündeme ilişkin görüş , düşünce ve önerilerinin yanı sıra toplantıya katılan üyelerimizden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.