İstanbul 5 Şubesi

ŞUBE 4 ÜNCÜ DİVAN TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Eğitim - Bir -  Sen İstanbul 5 Nolu Şube 4.Divan Toplantısı Şube Merkezi Erol Battal Seminer Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim-Bir-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı , Şube Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri , Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri , Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri , İlçe Başkanları  ve Asil Yönetim Kurulu Üyeleri , Kadın Komisyonları , Genç Memur-Sen Temsilcileri ve Erol Battal Akademisi Komisyon Üyeleri Katıldı.  


Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan Divan Toplantısı sırasıyla İlçe Temsilciliklerimizin sunumları , Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı’nın konuşması ve soru cevap bölümüyle sona erdi.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz yapmış olduğu konuşmada , Şube Yönetimi olarak bir yılda 4’üncü Divan Toplantısını gerçekleştirdiklerini ve Şube Divan Kurulu Üyelerine hesap verilebilirlik açısından belli aralıklarla biraraya gelerek değerlendirmelerde bulunmanın önemli olduğunu ifade etti.

Yusuf Sabaz , Bir yıllık süreçte neler yaptığımızı , neleri yapamadığımızı görmemiz açısından bu tür toplantıların bir fırsat olduğunu söyledi. Güncel Üye sayıları ve hedeflenen üye artışları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Daha sonra Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şubeye bağlı İlçe Temsilciliklerinin bir yıllık süreçte yaptıkları faaliyet , etkinlik , okul – Kurum ve öğretmenler odası ziyaretleri ile ilgili sunumlarına geçildi .

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Avcılar İlçe Başkanı Özkan Çaylak sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş sunumunu gerçekleştirdi .

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Büyükçekmece İlçe Başkanı Hakan Kavuzkoz sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Çatalca İlçe Başkanı Mesut Bebek sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Esenyurt İlçe Başkanı Tarkan Atmaca sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Ağaca sunumun gerçekleştirdi .

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Silivri İlçe Başkanı Emrah Erdoğan sunumunu gerçekleştirdi.

İlçe sunumlarının ardından konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı Eğitim ve sendikal  gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 5.Dönem Toplu Sözleşme Süreci ve o süreçte yaşananları anlatan Çakırcı güncel meseleler üzerinde görüş ve düşüncelerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

İstanbul 5 Nolu Şube 4.Divan Toplantısı Dilek ve Temenniler gündem maddesinde sorulan soruların Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.