İstanbul 5 Şubesi

ESENYURT OKUL KURUM MÜDÜRLERİMİZLE BİRARAYA GELDİK

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Esenyurt Temsilciliğimize bağlı üyemiz Okul – Kurum Müdürleriyle Şube Merkezimizde bulunan Erol Battal Konferans salonunda bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

Esenyurt İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen toplantıya Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Musa Taçkın , Esenyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Komisyonu Başkanı ve Üyeleriyle birlikte üyemiz Okul – Kurum Müdürleri katıldı.

Esenyurt İlçe Başkanı Tarkan Atmaca’nın açılış konuşmasıyla başlayan program Şube Başkanı Yusuf Sabaz’ın konuşması ve soru cevap bölümüyle sona erdi.

Esenyurt İlçe Başkanı Tarkan Atmaca ; İlçe faaliyet ve etkinlikleri , üye sayıları ve yeni üye kayıt hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak , üyemiz Okul – Kurum Müdürlerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz ; Eğitim , sendikal ve siyasi gündeme dair yapmış olduğu konuşmasında , sendikamızın kazanımları ve bu kazanımların sahada , öğretmenler odasında anlatılması gerektiğinin altını çizerek , geçmişten bugüne kadar Eğitim – Bir-Sen’in duruşu , eylem ve söylemleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı üyemiz Okul – Kurum Müdürlerinden gelen soru , öneri , şikayet , dilek ve temennilerin Şube Başkanı Yusuf Sabaz tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.