İstanbul 5 Şubesi

Çatalca da Üyelerimizle Gündeme Dair İstişare ve Değerlendirmelerde Bulunduk

Çatalca İlçe Temsilciliğimiz tarafından organize edilen toplantıda  üyelerimizle  biraraya geldik. 

Şube Başkanımız Celal Demirci ; Toplantıya katılan üyelerimize hitaben eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili görüş , öneri ve düşüncelerini paylaştığı bir konuşma gerçekleştirdi. 

Çatalca İlçe Başkanımız Kazım Öztürk’ün konuşmasının ardından , üyelerimize hitap eden Celal Demirci ; eğitim gündemi , TEOG raporu ve Toplu Sözleşme Kazanımlarımızla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Kazanımlarımızı üyelerimizden aldığımız güçle büyüttüğümüzü ifade eden Celal Demirci , sorun üreten değil , sorunların çözümü için tespit ve çözüm önerileri sunun bir sendikacılık anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti. 

Genel Merkez tarafından hazırlanan TEOG raporu ve Toplu Sözleşme Kazanımlarımızla ilgilide değerlendirmelerde bulunan Celal Demirci ; konuşmasını toplantının organizasyonunda emeği geçen Çatalca  Teşkilatımıza ve İlçe Başkanımız Kazım Öztürk’e teşekkür ederek tamamladı.

Toplantı üyelerimizin soru , görüş , öneri ve temennilerinin Şube Başkanımız tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.