İstanbul 5 Şubesi

Büyükçekmece İşyeri Temsilcilerimizle Eğitim Gündemi ve Sendikal Çalışmaları Değerlendirdik

Büyükçekmece İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen toplantıda ,Şube Başkanımız Celal Demirci ; İşyeri Temsilcilerimizle eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu. 

Büyükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Albayrak’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, Şube Başkanımız Celal Demirci ; İşyeri Temsilcilerimizin sendikamızın isimsiz kahramanları olduklarını vurgulayarak , İşyeri Temsilcilerimizin sendikal anlamda  yapmış oldukları görev ve sorumlulukları önemsediklerini ifade ederek sözlerini sürdürdü. 

Celal Demirci ; Herhangi bir okulda bir üyemizin bir sıkıntısı olduğunda , bu üyemizle ilgilenecek ilk isim bizim o kurumdaki İşyeri Temsilcimizdir . Bu bakımdan tüm okul ve kurumlardaki İşyeri Temsilcilerimizi önemsiyor ve eksik kaldığımız yerlerde İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımızla birlikte istişare ederek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz dedi. 

Konuşmasını , eğitim gündemi , TEOG raporu , Toplu Sözleşme Kazanımlarımız ve sendikal çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunarak tamamlayan Celal Demirci , toplantının organize edilmesinde emeği geçen Büyükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Albayrak ve İlçe Teşkilatımıza teşekkür etti. 

Toplantı , İşyeri Temsilcilerimizin soru , görüş , öneri ve şikayetlerinin Şube Başkanımız tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.