İstanbul 5 Şubesi

İşyeri Temsilcilerimizin Görev ve Sorumlulukları Bizim İçin Değerlidir

Şube Başkanımız Celal Demirci ; Beylikdüzü İlçemizdeki 1 ve 2 ‘inci bölge İşyeri Temsilcilerimizle biraraya geldi. 

Beylikdüzü Öğretmenevinde İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen toplantıya Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Adem Özel , Beylikdüzü İlçe Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen , İlçe Yönetim ve Kadın Komisyonu Üyeleri Katıldı. 

Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş’ın konuşmasıyla başlayan program , Şube Başkanımızın İşyeri Temsilcilerimize hitabıyla devam etti. 

Celal Demirci ;  İşyeri Temsilcilerimizin Görev ve Sorumluluklarını icra etmeleri bakımından Teşkilatımızdaki  konumlandırıldıkları yer bizim için önemli ve değerlidir dedi. 

İşyeri Temsilcilerimizin sendikamızın isimsiz kahramanları olduğunu ifade eden Celal Demirci , konuşmasına  eğitim gündemi , TEOG raporu ve kazanımlarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunarak devam etti. 

Eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini ifade eden Celal Demirci , konuşmasını ; toplantının organizasyonunda emeği geçen Beylikdüzü İlçe Teşkilatımıza  ve İlçe Başkanımız Ekrem Bakırtaş’a teşekkür ederek sonlandırdı. 

Toplantı İşyeri Temsilcilerimizin soru, görüş , öneri ve şikayetlerinin Şube Başkanımız tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.