İstanbul 5 Şubesi

Avcılar Okul-Kurum Müdürlerimizle Gündeme Dair İstişarelerde Bulunduk

Avcılar İlçemizdeki üyemiz Okul – Kurum müdürlerimizle biraraya gelerek eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. 

Avcılar öğretmenevinde İlçe Temsilciliğimiz tarafından tertip edilen toplantıya Şube Başkan Vekili Bünyamin Çelik , Küçükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Sabaz , Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem Bakırtaş , Büyükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Albayrak , Avcılar İlçe Kadın Komisyonu Başkanı Ayşegül Çelik , Avcılar İlçe Yönetim ve Kadın Komisyonu üyeleri katıldı. 

Avcılar İlçe Başkanı Sinan Okumuş ve Şube Başkan Vekili Bünyamin Çelik’in selamlama konuşmalarının akabinde üyelere hitap eden  Şube Başkanımız Celal Demirci , eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili gündemi değerlendirdi. 

Toplu Sözleşme kazanımları , sendikal faaliyetler , eğitim yöneticileriyle ilgili değişen kanun ve yönetmeliklerle ilgili görüş ve düşüncelerini açıklayan Celal Demirci , konuşmasının sonunda toplantının organize edilmesinde emeği geçen Avcılar İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Sinan Okumuş’a teşekkür etti.

Toplantı üyelerden gelen soru , görüş , öneri ve temennilerin Şube Başkanımız tarafından değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.