İstanbul 5 Şubesi

Silivri de Kadın Üyelerimizle Eğitim Gündemi ve Sendikal Çalışmaları Değerlendirdik

Silivri İlçe Temsilciliğimiz tarafından düzenlenen toplantıda kadın üyelerimizle eğitim gündemi ve sendikal çalışmalara dair değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. 

Silivri İlçe Başkanı Yusuf Güven ve  Silivri İlçe  Kadın Komisyonu Başkanı Nilgün Can’ın konuşmalarıyla başlayan toplantı Şube Başkanımız Celal Demirci’nin eğitim gündemi ve sendikal çalışmalarla ilgili görüş ve düşüncelerini ifade etmesiyle devam etti. 

Şube Başkanımız sendikal çalışmalarda kadın üyelerin önemine vurgu yaparak , Sivil Toplum Kurumlarında kadınların mutlaka bulunması gerektiğini ifade etti. 

Kadın Komisyonlarımızın çalışmalarıyla ilgili bilgi ve görüşlerini paylaşan Celal Demirci , her ilçede Kadın Komisyonu Teşkilatlanmasının oluşturulduğunu sözlerine ekledi. 

Toplantı sonunda ; bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta İlçe Başkanımız Yusuf Güven , İlçe Kadın Komisyonu Başkanımız Nilgün Can ve Silivri Teşkilatımıza teşekkür eden Celal Demirci , üyelerden gelen soru , görüş ve önerileri değerlendirerek konuşmasını tamamladı.